På jobbet

Jobbar natt bilket betyder att jag inte har något liv alls, överhuvudtaget. Just nu sitter jag å Fredrik å kollar klipp på internet, kul allan... Men d e åtminstone lugnt! sååå...va d innehållsrikt nog wifey? Pöss på sig!








Går ju fint detta.

Ja jävlar vad vi bloggar. Not. Michaela kommer dock med mycket innehållsrika inlägg ibland. Tur de. :)

Vi är inte längre grannar iaf, liten uppdate. Tråkigt som tusan. Inga fler spontana träffar med mat, gosid, chips, tv-ersier eller kaffe...ne, nu planeras de. Men blir inte någon kvalitétid för oss inte. Men vi glider inte isär för de, vi är fortf fru och fru.

♥ Lite bilder från semestern;



Våran sköna bil Bettan. Som funka fint fint på hela semestern typ. Ni skulle ha sett oss på vilken bro det nu var, men antingen på Danmark eller mellan Danmark och Sverige. Takboxen flög upp för att det blåste helvete på bronjäveln. Fick svänga in till kanten, Michaela hoppa ur och kämpa som en idiot för att få igen den medans jag satt i bilen och softa. Men fick så klart tummen ur arslet när jag förstod att kvinnan stog och skrek på mig att hon ville ha hjälp. Klart jag hjälpte henne.

 

Bettan funka även som bord, för det hade vi ju inte med oss något. Gissa om vi fick blickar av resten på campingen. Amatörer AB.

 

Vi var en snabbtripp i Köpenhamn, Tyskland 1 natt, Öland och sist på Åland. På en dag; frukost i Sverige, lunch i Danmark, middag i Tyskland. Det ni. :)

 

 

 

 

 




Höst

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0