Så gift!

Då har man representarat familjen Lindén/Gundersen ikväll. Uppenbarligen är min närvaro lika med frugans närvaro så det gjorde inget att hon inte var där. Ska komma ihåg det tills nästa gång så får frugan representera familjen istället! En tårtbit, kaka, lite saft och lite dödsnack senare så e man hemma igen för att laga mat - åt frugan.











Dagen efter igår

Idag måddes det inget bra. Fattar inte varför vi alltid ska överdricka. Men gott vare å kul hade vi!












Ledighet

Så vad gör man på sina lediga dagar när man är en arbetande kvinna?

Jag sover tydligen bort mina dagar. Eller halva iaf. Gick upp halv 3 idag!! Lite sur är jag på mig själv men kunde och ville inte gå upp, hade världens mysigaste drömmar. :) Gillar drömmar.

Vad ska jag göra resten av dagen då? Jag och Michaela ska ner till vårt stammishak och äta det vanliga och dricka det vanliga. Någon öl ikväll alltså.

Lediga dagar är lite smått bortkastade kanske. Nu väntar jag på att hon ska komma hem så jag kan planera de närmaste 2 timmarna haha.












Hamlet

Imorn! Hamlet! Kl 17! Be there!











Fredag = vampire diaries

Åååå, längtar som en gnu på att frugan ska komma hem! Har massa serier vi ska glo på idag framförallt vampire! Me love Damon! Frugan gillar Stefan... Damon is mine!











Working girls

Shit vilken omställning. Nu är man inte längre en supande-jagskiteriallt-ignorerande-sovalänge-student! Nee, nu jobbar man och tar ansvar, du måste lixom vara vaken på jobbet. Och du måste komma i tid! Förstå min min (som i ansiktsuttryck) när jag fick reda på det haha. ;P

Men det som är soft med att jobba istället för att vara student är.....cashen! Och att man slipper plugga då! Skönt som fan juue! :) Men kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig...för nu när man kommer hem så har man lixom inget som underhåller en. Ingen ond ängel som sitter på axeln och tjatar om plugg, inga böcker som skriker efter en eller liknande. Ne, du ska bara sitta här nu och göra inget. Sweet kan man ju tycka.

Frugan är ju snäll och lagar mat iaf. Är hon inte en riktig jävla toffel?!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Middagen är serverad

Sitter å väntar på att frugan ska sluta jobba, matlådan är klar å jag ska snart förbereda mackor å te...jesus vilken toffel jag är...










Dagens intresselista

Bojan säger:
du
de va inget
jag tar med mig mina tofflor...










SJUKSKÖTERSKOR

Nu jävlar e vi klara!! Och ikväll ska festas som aldrig förr. Är bara några personer som fattas, men frugan och syskonen är här å dom e dom enda jag behöver!!












Lider av tvångstankar

Kommer på mig själv med att om och om tänka att jag inte får sjunga för högt av misstag imorn. Börjar faktiskt bli lite rädd att jag kommer få ett spel där i kyrkan å ta i för fulla muggar, jag kan inte ens psalmerna, men det kommer ju inte spela nån roll om jag får psykbryt. Får inte ramla heller... eller fastna i stolarna, å jag kommer säkert va sist med att sätta mig, eller så kommer jag helt missa att ställa mig upp! NÅT kommer hända!









Hur ser jag snyggast ut?

Fredag tar vi examen och blir klara sjuksköterskor. Det ni! Har nu stått framför spegeln och försökt komma på hur jag ser snyggast ut, vilken pose som passar bäst. För när vi står där i kyrkan och får gå fram en och en för att fotograferas så vill man ju se bra ut för fan. Kommer aldrig ta examen som sjuksköterska igen ju! Men vette fan...svårt det där med poser.

Viktigt det där...väldigt viktigt. Undrar vad Michaela ska köra för pose?!












Fortsättningen...

Jupp, jag delade med mig av den intressanta informationen; jag har inga trosor igår. För att jag inte har några kvar att använda ju. Skriv upp de eller inte, nu vet ni det lixom. Ni skulle se trosorna jag har nu...my god. Hål lite här och var, vissa kan va najs o ha, andra inte. Man kommer fortare åt vissa områden då, om ni vet vad jag menar. ;)

Men gör något åt det just nu, jag tvättar. :) Orka gå i trasiga trosor.













intresseklubben antecknar

enligt Bojans msn har hon inga fler rena trosor. Jag antecknar, memoriserar och följer dramat noga, vad ska hända? Kommer det en fortsättning imorn?!










Idag ska HBMén brinna

Det är måndag, om exakt en vecka så börjar vi våra nya liv. Vi blir då medlemmar i klubben; Vi som jobbar. Det är lite overkligt, för när vi kommer hem från jobbet så kommer vi vara lediga. LEDIGA! Fattar ni eller?! No more plugg på ett jävla långt tag nu! Och när vi får våran första riktiga lön har jag och Michaela bestämt att vi ska ner på stan o spendera 8000kr på bara trosor och strumpor. Så vi ska slippa tvätta bara för att underkläderna är slut.

Ikväll blir det att bränna upp allt skolmaterial som har med HBM att göra. Vi kommer stå mellan dom röd-vita husen på *piiip* och elda. Ni är alla välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

 



Bojan by night

"Jag har ont i röven, du vet sådär ont man får när man opererar anus å den där grejen i anus försvinner in, va heter den?"













Fira som satan

Jupp, fick tentaresultatet igår, behöver jag säga mer?! Se nedan. Vi är som sagt JÄVLIGT BÄST!! Så ikväll blire fet fest där vi ska dricka oss packade på baginbox. :) Tjockt najs.

 

Ha en trevlig kväll ALLA ni som läser denna blogg. In i dimman!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Så JÄVLA bäst!

Va bara frugan som va tvungen att lägga till punkten att svära mindra på sin lista, jag får svära allt jag vill, å vi e så JÄVLA bra! FAN va vi e bäst!!

Klarade tentan, med bravur!! (skiter egentligen i vilket, vi klarade den!)










Våran humor















Fantasier

 

Är det bara vi som fantiserar om att få göra det? Neee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Våran humor

När vi väl tycker något är roligt så går det inte ens en minut förs vi säger skiten igen och igen och igen. Vi letar efter moments som kan få oss att säga det och som leder till asflabb. Men det som är mest kul är att det bara är vi som fattar när vi drar skämten. Antingen äre våran humor som suger eller så är det alla andras (andras så klart).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


År 2010 - Listan

  • Promenad varje dag!
  • Träna minst 3 ggr/vecka!
  • Mer sociala!
  • Snacks högst 2 ggr/vecka!
  • Knulla med kondom!
  • Raka minst 1 gång/vecka!
  • Spara minst 2000 kr/månad!
  • Utflykt 1 gång/månad!
  • Skaffa nya lgh!
  • Minska på onödiga serier!
  • Vara mindre bittra och negativa!

Okej... så den första punkten håller vi än så länge, men vi skjuter på tiderna hela tiden. Bojan! Du har brutit mot seriepunkten, du la tom till en serie, så jag tog tillbaka en jag tog bort...
Tror vi får diskutera vidare om popcorn frågan nu nån dag

EDIT from Bojan; asså! jag la till en serie till mina (som jag btw kan räkna på båda mina händer) och du tog tillbaka en...du har ju typ 25 styckna du kollar på. Jag KAN lägga till. Och popcorn...popcorn är snacks men snacks som är nyttigare än annat snacks. Men fortfarande snacks. Snacks som snacks va fan. Och just ja, inte svära lika mycket lades till...på min egna lista kanske?

Asså du bestämde det helt enhälligt utan diskussion? Igår va du villig till att ha överseende med popcorn!
Å när det gäller serier, jag tog bort fem eller fler, så när du lägger till en ny kan jag ta tillbaka en gammal!










Dagens kommentar

Han e knäpp, hon har ingen BH på sig
(vi kollade friends)

- Jag va kär i han när jag va liten
- Haha, liten? den kom säkert 2007. Jag ska kolla. 2003!!
-Hur gammal va jagdå? ... 17
-Haha, liten?
(vi kollade peter pan)














RSS 2.0