Happy moment

Vad gör detta till ett happy moment?

1. Det regnar! :D Sen är det plusgrader, vilket det har varit i 3 dagar nu, och snön har iaf smällt bort lite. Skönt som fan! Sen om det kommer mer snö...usch, vill inte ens tänka tanken. DET REGNAR VA FAN! :D

2. Pizzan är på väg. Orka laga mat.

3. Frugan är på väg hem! Så jävla pissbooring utan henne, min värld är inte hel utan henne.

4. Min jävla magsjuka har ju försvunnit, blä för den.

5. Mary J. Blige - Each tear (lyssna)












liten hælsning från norge

Gud sån kass humor, tror du har fått i dog lite før lite næring nu nær du har varit spysjuk å det har satt sig på din humor...intorkad!

Humor e dæremot en tant på farmors ældreboende. Vi hade køpt med oss blommor till farmor, så hade hon ingen vas, så ville hon ut å fråga personalen, så vi kørde ut henne i rullstolen. Så frågade hon en tant som satt dær; "har du en blomstervas?" "jaaa, det har jag nog, med vad ska du med DEN till?" Å farmor svarar som om det va den mest naturliga frågan i værlden, "till blommor". Att inte jag å Ola dog av skratt då! Dementa mænniskor e bra roliga ibland asså!

Nu ska vi snart hem till huset å sova lite, ska ut på vægarna igen halv sju imorn bitti, sen så e jag inte hemma førræn nio imorn kvæll...blir en lååång dag d, men sen ses vi lilla frugan!!

Pøss på sig











Vad koppla han ihop?

 

Jag sitter seriöst och asgarvar nu åt min egen humor....vet inte om någon förstår men jag tycker detta är fett kul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


dumma, men ack så roliga kommentarer

På jobbet;
-är hon arg?
- nä, hon e bara utvecklingsstörd


om en helt annan patient...

- va har hon för störning då?
-jag vet inte, men hon ser lite downig ut så cp kanske?











Saknar min fru!

Haha, läser föregående inlägg av frugan och asgarvar. Behöver inte beskriva min helg för den ser ut ungefär som hennes. Snö, hata SJ och sjukt störda människor. Asså, vi lär ju fortfarande bada i snö på midsommarafton för i helvete! Jag verkligen hatar detta jävla skitväder, denna årstid -SNÖ! Vem fan tycker om snö?

Har inte träffat frugan på hela...eeh (räknar), 4 dagar? Börjar bli lite jobbigt eftersom vi hänger 24/7 annars. Så bestämde mig för att ringa bruden på jobbet haha. Bara för att fråga om hon vill ha mat tills imorgon, vilket hon ville så klart. Så jag ska laga mat åt henne, lyxmiddag -makaroner och köttbullar.

Först ska jag ta mig till dyra konsum och handla bajspapper och cigg. Livsnödvändiga grejer.













Hata vädret

Fy satan vilket väder, men helgen har varit bra =) Började i fredags när jag på väg till jobbet fick detta fina sms från min kära hustru; "Jävla skitväder!"

Bussturen hem till kära gbg va fylld av skräck, jag har blivit en sån kärring det sista asså... men jag funderade på allvar på å ta på mig säkerhetsbältet där i bussen! Bussen va förutom mig fylld av idioter, när jag gick på här i stan va den full, så satte mig bredvid en brud, å jag tror hon ville prata, men va satan, jag hade jobbat hela dagen så jag tittade trevligt åt ett annat håll varje gång jag hörde henne ta sats till å prata. Sen i jönköping bytte jag snabbt plats! Bara för att få en tant bakom mig som totalt verbalt antastade den stackars killen bredvid sig. Han försökte mind his own business med sin dator men hon ville veta vilket märke den var av, va den kostade (500 kr!!! han hade köpt den på nån galen rea, tanten fick fnatt när hon hörde det, hennes dotter va visst i behov av en dator). Hennes dotter lyssnade visst flitigt på radion å ringde med updates om vädret, men tack för det, vi ser inte att det snöar... Satt några hoeboe killar lite längre fram, en med det största röda håret jag någonsin sett! Dom hade spade å grejor med sig...in i bussen! Han ena killen hade sin mobil i plastpåse med, för å skydda den mot snön...INNE I BUSSEN!

Dan efter skulle jag å min kära syster ut på en liten tur, snön gick upp till midjan på mig och dom hade inte hunnit å skotta, det slutar med att jag ramlar å min kära syster står å pekar å asgarvar, men sen en minut senare va ramlade skitungen själv, hrm, då va det jag som stod å pekade å asgarvade =)

Vägen hem igår va lite finare dock, förutom att sj ställt in alla tåg, UTAN å ersätta dom! Blev uppringd av dom, det va ett automatiskt meddelande där dom sa att det hade snöat (no shit?!) och att vissa tåg var inställda men att dom tackade för mitt tålamod, vilket jävla tålamod?! Inte frugans iaf, hon va aspissed på sj hon, "jag ska aldrig mer åka tåg! Ska hyra bil hädan efter när jag ska hem. Jävla skit sj"

Nu blire jobb, sen på onsdag ska man ut i trafiken igen..å åka båt...usch. Frugan får iaf mysa i kylan, hoppas hon myser för mig med, annars blir jag sur!











HELG!

Den här helgen firar vi på varsitt håll lilla frugan, så hoppas parmiddagen inte blir alldeles för outlidlig! Å om den inte blir av ska jag sitta med min Bojan banderoll å försöka fånga kamerans blickar!! Så kanske din far kan spela in d på vhs å sen skicka på posten till oss...

Ha en bra helg!

Pöss på sig












trasig framtand

Känner mig som en hemlös människa som har fått framtanden insparkad av nåt coolt tonårsgäng som inte hade annat å göra på en lördagskväll. Men mer sant e väl att jag käkade morot å dipp för brutalt i lördags så min lagning på framtanden från en alldeles för packad kväll med ölflaska på dansgolvet pajjade. Gillade Bojans kommentar den kvällen; "nääää, det syns inte alls" dagen efter så kom helena förbi hennes kommentar va "ojj!"



Så ser jag ut när jag öppnar käften nu. Riktigt förtroende ingivande sjuksköterska eller hur?











stand-up

Sjukt kul igår mindre kul idag. E bakis as hell å ska alldeles strax gå till jobbet, yay!

Funny dude den där Al Pitcher!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


När man är för nära varandra...

...då gör man ingen hemlighet av vad man ska göra!


Nu ska vi på standup =)











Blod i byxan

 

Sån är hon. Men ingen såg ju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


När paradise inte går längre

Då ser man på en all-time favourite, The chronicles of Riddick. Älskar verkligen den filmen, å älskar Vin! Så frugan får kvällsmat till den filmen ikväll =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi är vi och vi är bäst!

Väntar på att frugan ska sluta jobbet, e ju fredag idag, å fredag betyder - VAMPIRE DIARIES!











Gårdagens fika - lätt IQ-befriad

Det började med att frugan skickade ett mess om vart dom va, för att sen ringa och bekräfta att dom va på just det stället hon hade skickat sms om, bara det att jag inte hörde vad hon sa. Det jag hörde va; "vi är på afrika salongen och tar servetter", så efter att ha tänkt över det hon sa i ungefär en sekund för mycket säger jag att jag inte hör vad hon säger, och när man säger så i telefon så pratar man helt automatiskt högre själv, trots att man vet att den andra personen hör dig helt utmärkt! Vilket ledde till att folk tittade på mig som om jag va en idiot. (med all rätt! varför ska man gå å skrika i en telefon för?) När jag sedan kommer dit flyter allt på bra tills Anna går. Sedan sitter jag, Emma å Helena där, nu kommer jag inte ihåg vad vi pratade om men samtalet gick ungefär såhär;

jag; Det hade vart kul om man gjorde såhär
Emma; ah...
Helena; jo...
Emma; vaddå?
Jag; ah, det där
Helena; jo
Emma; ah
Helena; vaddå? va pratar vi om?











Seriöst, vad är problemet? Nr 2

HUR JÄVLA MYCKET KAN DET SNÖA FAN?!

Börjar bli jävligt arg på denna snö. Eftersom snön lägger sig på marken (dööh) så blir det en massa jävla snö där, som man ska gå igenom, och under denna nya snö ligger gammal snö som ligger huller om buller...så när man går hem från jobbet så tar det ju en jävla evighet för man vill ju inte ramla och skämma ut sig själv.

Och dessa så kalla plogbilar som ska vara ute nu och ploga, har dom tagit kafferast eller?! Fucking idioter!


Feeeet tuppjuck!











Seriöst, vad är problemet?

Asså, jag kom hem vid halv 5 typ. Har inte gjort ett endaste jävla skit sen jag kom hem och jag menar det. Jag ljuger inte!! Suttit vid datorn 99% och tänkt gaaanska mycket på vad i helvetet man gör på sin lediga tid. (?!) Joo! Va precis på väg och klicka hem kläder från H&M för 3500 kr. Hmm, tanken slår mig nu -är jag störd?

Dessutom ringde jag fru Michaela på jobbet och fråga om pizza gick bra som "kvällsmat". Är jag ännu mera störd nu för det?

Kan se oss två om 100 år (för allt vin- och öldrickande är så hälsosamt) när vi sitter i kyrkan, eftersom jag är kristen, och jag lovar; detta skulle kunna kläckas från våra munnar.

Fan vad jag hungrig jag är!!! Kom igen och sluta jobbet nuuu dååå!

 

 

 

 

 

 

'

 

 


RSS 2.0