snart påsk

Å på påskafton ska vi grilla på mitten =)
Har blivit lite av en tradition att grilla på påsk, ändå sen jag flyttade hit. Första året kom john å tessie upp bara, men efter det har ola joinat oss =) De senaste två åren e d bara ola som har kommit upp men i år jobbar jag hela påsken så inget besök i år inte. MEN!! Jag har ju frugan. Hon va med förra året så hon e min nya traditionsgrillare =) Grill å öl på mitten, me b longing long time!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


våffeldagen

Våffeldagen idag. Vi firade med våfflor, öl, vattenpipa, pizza, betapet och förlossningsakuten. Finfin blandning det. Det va Bojan som ville kolla på förlossningsakuten, men sen när vi väl slog över så la hon sig på golvet och spelade betapet. Det lät ungefär såhär;

-maaaaaaaaatriiiiiiiin.......matrin....MATRIN, va fan!! blöööööööööööö, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, öööööööööööööööööö. Kan man inte läggA såhär nääääääääääääääää. Fan jävla CPdator!!

D e min fruga det =)











En början....

Ja, idag har man varit på liten promenad, fikat med räksmörgås/köttbullesmörgås och en massa jävla kaffe. Är det nyttigt? Låt oss säga att det är det. Sedan har jag tagit Mivitotal Plus och då skaffat mig en massa vitaminer och mineraler. Sedan har jag käkat en apelsin -C-vitaminer AB. Vi har varit och solat och skaffat oss lite fake-Vitamin D. Vet inte ens om man, genom att sola solarium, får vitamin D...? Låt oss säga det gör det. Sen ska vi färga våra ögonfransar och hålla vårat utseende fint och trevligt. Rakade mig i fredags....gillar livet och är jävligt nöjd för tillfället -inte bitter osv. Så om man tittar på denna listan så kan man ju säga att man är på rätt väg. Typ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Inte båda brösten i bh´n

En kväll på 55:an. Jag och Michaela sitter och snackar och bredvid oss sitter ett gäng med 4 små barn (runt 18 bast). Detta var den gången som personalen tydligen glömt att vi spenderat tusentals kronor på doms öl och mat. Men iaf, vi börja snacka om att man skulle ha haft våra walkitalkis och att man skulle kunna snacka i dom.

Michaela; Ja, de hade varit askul att ha haft dom!
Bojan; Jaa, vi hade ju typ bara snackat i dom hela kvällen haha.
Michaela; Ännu bättre om man haft hörlurar kopplade till den, så inte dom bredvid hör vad den andre säger. Som typ nu hade det varit askul o haft det.

Tyst. Jag undra om hon hörde vad hon själv sa precis.

Emma; Du vet att dom ändå skulle höra vad man sa va? Eftersom man pratar in i walkitalkin.........

Hon tittar på mig, tänker efter och sedan bryter vi ut i skratt. Ibland undrar man om hon har båda brösten i bh´n - alla indianer i kanoten.










Stand-up

"hur förklarar man stand-up för nån som inte förstår?"

Det är nån som står framför en publik å säger roliga saker!

Tjockt kul ikväll! Lite mkt öl kanske, men va satan, hur har man kul annars?











mest idiotiska kommentaren evvvver! typ

Alldeles innan min kära frus födelsedag begav jag mig ut på jakt efter lite vattenpipatobak. Var ingenstans att finna. Moloken begav jag mig hemåt. Där stod jag i korsningen, med en tyngd i mitt hjärta av sällan skådat slag, frugan skulle ju inte få hela upplevelsen av presenten, när det plötsligt blev grönt. Jag går med raska steg över gatan, lägger märke till alla bilar som står å väntar på att få köra. En kille går bakom mig, verkar vilja gå om men gör det inte. Då, precis när jag tror att jag säkert nått över till andra sidan gatan, då halkar jag på isen... förödande! Alla stirrar, barnen skrattar, tanter och gubbar spottar av förakt. Känner mig ensamast i världen. Då kommer killen upp bakom mig, böjer sig ner och säger "jag har spikskor"

TACK FÖR DEN DIN JÄVLA IDIOT!











Ett tag kvar dock

Jo, snart pensionärer...dock inte blivit så utsatt som frugan min. Men för att glömma detta ett tag så drar vi oss idag ner mot vårat stammis-ställe (som tydligen glömt att vi är det) och käkar det vanliga och super oss aspackade. Som i stort sett alltid på 55:an.

In i dimman!












Snart pensionär

Nu när man har blivit "vuxen" och börjat jobba på riktigt finns det en del avtal och försäkringar och skit man måste ändra. Man ringer till banken, till försäkringsbolaget å sånt. Varje gång man säger att man slutat pugga kommer frågan "har du tänkt på din pension?". Är inte det den TRÅKIGASTE frågan i världen? Frågan följs alltid av ett hjärndött öööööhhh från min sida till 4 minuters utläggning om varför deras pensionssparande e bäst från deras sida. Den tystnaden som följer efter deras utläggning ger mig alltid dåligt samvete och nu, as we speek, så tror jag att jag har inte mindre än tre olika pensionsfonders information på väg hem till ointresserade mig. Pappersinsamlingen nästa!











En dag på 55an

I onsdags efter vi hade varit på bio gick jag å min kära fru till vårt favvoplace å drack lite öl. Dom har byggt om stället och uppenbarligen så har vi förlorat vår VIP status när stället förlorade sin forna skabbglans. (funderar på å sluta använda ordet skabb men det är svårt, e bara att det har så äckliga associationer nuförtiden...) Iaf, vi fick flytta på oss TVÅ gånger!! Helt otroligt.

De som satt bredvid oss va lite...annorlunda. Killen som satt bredvid emma bodde hemma (han va iofs bara 20) och levde på pappa. Hans pappa betalade honom en månadspeng, hans räkningar och han behövde inte göra nåt hemma. Han gick upp kl tre varje dag, duschade å va klar precis tills hans polare slutade jobbet, då stack dom ut å drack öl...typ varje dag. Så han kände inte att han behövde ett jobb. Dom e bra härliga dagens ungdomar! Iaf, han å hans polare köpte in en flaska vin, vitt vin, deras två tjejpolare drack öl, ville bara nämna d. Så när dom fick in flaskan;
-vi skulle köpt mousserande.
-va e d?
-böbbli

På värsta östgötskan med, askul!

Böbbli











Ingen bra början på dagen

Dagen börjar med att jag snubblar över sladdar. För att sen vara sjuuuuuuukt nära att tappa datorn i golvet. Sen, så ska jag värma på lite mat, ja, då tappar jag tallriken på stolen, så studsar den ned på golvet å går i tusen bitar. Sås å skit överallt. Ska in å duscha nu, slår vad om att varmvattnet e slut!












Alice idag =)

IDAG! Idag ska jag å frugan gå på bio. Me love bio, OCH vi har fått plats på premiären av alice i underlandet =) Ska gå å käka på stan innan med, värsta mys. Men äkta par behöver gå på dater ibland, speciellt när vi vart ifrån varandra så länge som vi varit nu ;)

 

 

 

 

 

 

 

 


herregud så trött!

Tror jag ska dö av trötthet! Plogbilarna började köra utanför vid halv fyra inatt! Jobbat med världens stressigaste brud idag, jag har bara lust å skrika åt henne å svälja, hur stressig e man inte om man inte ens hinner svälja liksom!? Å när hon pratar, eller pratar, hon bara låter för allt går så fort, å e så inbäddat i saliv, så känns d som om nån övar med en sån där boxningsgrej (en sån som går asfort om man kan slå rätt på den) i mitt huvud. Nu ska jag till affären i å inhandla mat å kvällsmat åt mig å frugan. Får bara hålla tummarna att jag inte där av trötthet på vägen dit, för då får frugan gå hungrig, å d vill jag ju inte.













RSS 2.0